duminică, 10 septembrie 2017

Review – Luciu de buze Essence- XXXL Shine

Am observat că atunci când fac un review despre produse Essence, sunt foarte bine primite de către cititori(oare), şi spre surprinderea mea sunt citite nu doar de către publicul românesc ci se pare că am mult public din afara ţării, cu toate că în ultimul timp nu am mai tradus articolele în limba engleză. 


Se pare că publicul străin le caută  mai mult decât noi, pentru că se ştie deja de multă vreme că acestea oferă calitate excepţională la un preţ foarte bun. 
După cum bine ştim, nu te pui cu calitatea germană, orice ar fi nemţii nu dezamăgesc când vine vorba despre calitate. Produsele Essence nu pretind că ar fi High-End, sau că ar face imposibilul, ci fac exact ceea ce promit că sunt capabile să facă, onest şi cinstit. 


Astăzi vorbim despre un produs de buze, mai exact despre un gloss, pe care l-am achiziţionat recent. 


Prima impresie pe care am avut-o despre el, a fost la fel ca şi cea de a doua, în sensul că îşi face bine treaba pentru care a fost creat. 

În primul rând îmi place pentru că nu este lipicios deloc, nu mi se lipesc buzele una de cealalată atunci când vorbesc, dar desigur fiind un gloss, atunci când bate vântul, se mai lipeşte câte un fir de păr pe buze şi acest aspect poate fi foarte deranjant. 

(Este valabil la modul general, nu se întâmplă doar cu acest gloss). 
Dar poate acest lucru mă deranjează doar pe mine, iar alte fete poate nu au nicio problemă cu asta. Să-mi spuneţi în comentarii dacă aveţi aceeaşi problemă ca şi mine.

Se poate observa în poză ceea ce am spus mai devreme, am făcut pozele când bătea vântul. 
Nu sunt înnebunită după glossuri, dar când mă mai satur de rujurile lichide, îmi zboară mintea către glossuri şi schimb puţin preferinţa pentru o perioadă foarte scurtă de timp. De data aceasta mi-am cumpărat o nuanţă nude, pentru că am zis că mi s-ar potrivi în orice situaţie, fiind destul de versatilă. 
Glossul are foarte multe particule de sclipici, iar la soare se vede genial, te face să te simţi ca Jennifer Lopez, foarte senzuală, şi chiar oferă o doză mare de senzualitate buzelor. Buzele par mult mai mari decât în realitate, pentru cine are buzele mai subţiri avantajează mult. 
Nuanţa se numeşte « Glamour to go » iar titlul i se potriveşte de minune pentru că lasă acest aspect glamour buzelor în urma aplicării şi este perfect pentru poze senzuale la soare, la plajă, etc.
Şi la umbră sau în interior într-o încăpere, arată foarte bine, numai că particulele de sclipici nu strălucesc atât de tare cum strălucesc la soare, şi pare a fi o nuanţă de nude sidefat dar glossy în acelaşi timp. Voi folosiţi gloss ? Ce fel de gloss folosiţi ? Lasaţi mai jos comentariile voastre. Le citesc cu plăcere.