miercuri, 13 septembrie 2017

Review - Rimmel Stay Matte - ruj lichid

De data aceasta am încercat un produs de buze care este în mare vogă la momentul actual atât pe piaţa românească cât şi pe piaţa internaţională. Este peste tot, în multe reclame, şi pe buzele youtuberiţelor sau pe bloguri worldwide.

Bineînţeles că trebuia să fac şi eu rost de o nuanţă cel puţin să văd cum este, să-l încerc, să nu zic că nu mi-am satisfăcut curiozitatea. Când vine vorba despre rujurile lichide, trebuie neapărat să aflu despre ce este vorba, sunt produsele de beauty care mă încântă cel mai mult, mai mult decât cremele de faţă chiar, care sunt ultranecesare.
Eu tot investesc în rujurile lichide să le testez şi astfel am ajuns la Rimmel – Stay Matte-. Dintre toate nuanţele eu am ales nuanţa « Plum this Show » (810), pentru că îmi doream o nuanţă nouă de toamnă, iar după părerea mea este o nuanţă purtabilă şi asortabilă.
Nu este deloc vampy, ci una foarte decentă dar destul de vizibilă. În orice caz nu treci neremarcată dacă porţi această nuanţă. Atunci când am deschis capacul şi am aplicat produsul pe buze, am simţit un miros de vişine, mie mi se pare că miroase a vişinată, sau a lichior de vişine cu ceva rom.
Blogăriţele din afară îl asociază cu mirosul de sirop de tuse şi am observat că nu prea le place. Mie personal îmi place mirosul, acesta chiar persistă după ce l-am aplicat pe buze, nu dispare imediat, încă se simte o perioadă de timp în urma aplicării, deşi am văzut că unele blogăriţe declară că mirosul dispare după aplicare. O fi valabil pentru alte nuanţe, nu ştiu căci nu le-am încercat pe toate până acum. 
Voi mai reflecta asupra lui, şi dacă într-adevăr sunt mulţumită pe parcurs, voi mai achiziţiona şi alte nuanţe. Am observat că la noi în România a ajuns un alt ambalaj, lucru care îmi provoacă o oarecare doză de scepticism. 
De ce ambalajul rujului care ajunge la noi are altă forma, cu toate ca denumirea nuantelor este aceeasi, e aceeaşi gamă sau nu ? Poate ştiţi voi, sau aflaţi ceva despre acest aspect înaintea mea, dacă da, lăsaţi-mi un comentariu. Culoarea este foarte opacă din fericire. Pentru această nuanţă nu am avut nevoie decât de o singură aplicare.
S-a aşezat bine, îmi place cum arată. Se simte bine pe buze, nu le lipeşte, şi nu se încreţeşte pe buze. Trebuie să aştepti aproximativ 10 minute să se usuce bine pe buze, dar partea buna este că nu usucă deloc buzele.

Desigur că nici nu le hidratează, dar cel puţin este neutru şi ţine nuanţa pe buze. Dacă dai cu un deget peste buze (vezi swatch-ul meu din poză) rămâi cu puţin produs pe deget, însă nu se strică aspectul buzelor rujate, arată la fel de bine ca la prima aplicare, ceea ce e mare lucru. Nu poate să depăşească lipstainul de la Sephora sau de la Milani în ceea ce priveşte rezistenţa, dar având în vedere că este totuşi un început pentru Rimmel care nu a mai produs rujuri lichide până acum, aş spune « bravo Rimmel ! » pentru progres şi pentru rezultate.
Acest ruj se transferă relativ uşor, chiar dacă ai aşteptat până s-a uscat pe buze, deci nu poţi mânca sau bea liniştită, căci se ia, chiar dacă nu în totalitate. Prin urmare dacă buzele tale au vreun fel de activităţi ia cu tine şi produsul să-l reaplici. În concluzie chiar dacă am enumerat nişte minusuri, îmi place produsul şi sunt mândră de Rimmel mai ales că am multe produse preferate de la acest brand, pe care le-am achiziţionat de mai multe ori pe parcursul anilor. Voi vă doriţi acest ruj ? L-aţi pus pe lista de cumpărături ? Sunt curioasă care este părerea voastră.